јуни 2019

Се известуваат сите студенти кои во летниот семестар 2018/19 го слушаат предметот: *БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ* кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека *II колоквиум ќе се одржи во Вторник (11.06.2019) во 11:00 часот.* Предметен професор: *Проф.д-р Пере Аслимоски*...