октомври 2019

Предавање по предметите Методика на истражување на огранизиран криминал кај проф д-р Марјан Николовски и Превенција на криминалитет кај Проф д-р Весна Стефановска за студентите на насока БФК ќе се оджи во понеделник 04.11.2019 година во 11 часот....

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот ЕНОЛОГИЈА кај Проф.д-р Ангела Василеска дека во Среда (06.11.2019) во 12:00 часот ќе се одржи прва консултативна средба со студентите....

Се известуваат студентите кои ги избрале предметите *Економика на ЕУ* и *Инвестиционен менаџмент* во зимскиот семестар 2019/2020 година дека предавањата ќе се одржуваат во следните термини: - Економика на ЕУ, четврток, 11 часот - Инвестиционен менаџмент, понеделник, 11 часот предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова...

Се известуваат студентите кои имаат избрано изборни предмети кај проф.д-р Вера Караџова дека предавањата ќе се одржат во следните термини: Економика на ЕУ - четврток, 24.10.2019 г., во 11 часот; Инвестиционен менаџмент - четврток 24.10.2019 г., во 12 часот. Предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова...

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот Царински сиситем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан дека предавањата во Понеделник (21.10.2019) нема да се одржат. Дополнително ќе биде објавен термин за тоа кога ќе се одржат. Предметен професор: Проф.д-р Јованка Билјан...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_column_text] На ден 16ти октомври (среда) преку Еразмус + програмата беше остварена посета од страна на професори од Франција (Licee Jesse de Forest), Ирска (GMIT – Galway Mayo institute of technology), Шпанија (Palencia tourism highschool), Бугарија (Еконономскиот универзитет- Варна и професионалната...

Се известуваат сите студенти кои во *зимскиот семестар 2019/2020* ги слушаат предметите: *Сензорна анализа на храна и Методи за испитување на храна и пијалаци *кај Проф.д-р Ленче Локоска дека првите воведни предавања ќе се одржат во *Петок (18.10.2019) во 12:00 часот, Предавална (1).* Охрид, 15.10.2019 Предметен професор:...