април 2021

Ги повикуваме сите студенти коишто сакаат да се приклучат во изработка на студентски магазин. Студентите кои сакаат да стекнат нови искуства, да соработуваат и сакаат да остават трага во ФТУ да се пријават најдоцна до 07.04.2021 на емаил: igor.peshevski@uklo.edu.mk Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС...