јули 2021

По повод јубилејот 50 години работа на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид, факултетот изготви монографија во која се опфатени најважните активности и настани кои биле организирани за и од страна на факултетот. Од својот почеток во 1970 година како Виша угостителско туристичка школа,...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека внесувањето оцени за предметите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска се закажува за Вторник (13.07.2021) , во периодот од 09-11 часот кај м - р Елена Ќосеска. *Ве молиме за почитување на зададениот термин за внесување на оцени, а доколку не сте во...