„7 готварски униформи за студентите на ФТУ“-Реализиран од страна на Факултетското студентско собрание

„7 готварски униформи за студентите на ФТУ“-Реализиран од страна на Факултетското студентско собрание

Реализиран уште еден од проектите на Факултетското студентско собрание [image: ❗️][image: ❗️][image: ❗️] Проектот со наслов „7 готварски униформи за студентите на ФТУ“ денеска беше успешно реализиран. Огромна благодарност до компанијата „Тара Фешн“ од Неготино, која им излезе во пресрет на студентите и наместо 7 обезбеди 15 комплети за готвачи. Проектот е реализиран од страна на студентот Ристе Најдов, кој е редовен студент на насоката Гастрономија. Огромно благодарам и до доц. д-р Климент Наумов, без чија поддршка овој настан не би бил реализиран. Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС