Author: FTU

Испитите кај професорката Лариса Василеска во ноемвриска сесија ќе се одржат на 10.11.2020 online. Студентите кои ќе ги полагаат испитите да ме контактираат на следниов мејл: larisa.vasileska@uklo.edu.mk Доц. Д-р Лариса Василеска...

Се известуваат студентите на насока БФК дека предметите Интерба и екстерна контрола и Финансиска контрола и ревизија кај проф д-р Пеце Николовски ќе се одржат на 10.11.2020 година во 9 часот....

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризам и угостителство дека часовите наместо во понеделник ќе се држат во вторник во 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...