БФК – Известување за испитот во јунска сесија по предметот Криминалистичка техника кај проф д-р Борис Мургоски

БФК – Известување за испитот во јунска сесија по предметот Криминалистичка техника кај проф д-р Борис Мургоски

Се известуваат студентите на насока БФК испитот во јунска сесија по предметот Криминалистичка техника кај проф д-р Борис Мургоски ќе се одржи на 19 јуни 2020 година во 11 часот во прва декада, и 15 јули 2020 година во 11 часот во втора декада.