Огласна Табла

По повод јубилејот 50 години работа на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид, факултетот изготви монографија во која се опфатени најважните активности и настани кои биле организирани за и од страна на факултетот. Од својот почеток во 1970 година како Виша угостителско туристичка школа,...