Огласна Табла

Се известуваат студентите кои полагаат Современи тенденции во туризмот на 2 циклус студии дека испитот се одложува од 12.09.2019 за 18.09.2019 во 10 часот. Проф.др.С. Мартиноска,с.р. Проф.др.И. Нестороска,с.р....

Резултати од испитити по предметите Вовев во осигурување и Финансиски менаџмент и увид во тестовите ќе има на ден 13.09.2019 (петок) во 16 часот....

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитите на II и III циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан и Проф.д-р Ристо Гогоски закажани за 19.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 12:00 часот.* Предметна комисија, Охрид, 10.09.2019...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека сите испити на I циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан закажани за 17.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 9:30 часот.* Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан,* Охрид, 10.09.2019...

Испитите на трет циклус на студии кај Проф. Д-р Вера Караџова закажани на ден 11.09.2019 година, ќе се одржат на ден 20.09.2019 година во 12 часот. Испитите на трет циклус на студии кај Проф. Д-р Митре Аврамоски закажани на ден 18.09.2019 година, ќе се одржат...