Огласна Табла

Колоквиумите се положени со минимум 21 поен. Поправните колоквиуми ќе се одржат на 9ти мај со почеток во 9 часот. Со почит, проф. д-р. Иванка Нестороска Rezultati-od-prvite-kolokviumi-kaj-Prof.-d-r-Ivanka-Nestoroska-od-april-2019.pdf...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР НА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН 24.04.2019 – СРЕДА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 25.04.2019 ВО 14:00 ЧАСОТ Предметен наставник: Проф. Д-р Сашо...