Огласна Табла

Се известуваат студентите кои не добија покана за практичната настава што ќе се одржи во четврток 24/6/2021 да се обратат кај Проф. др. Иванка Нестороска најдоцна до 24/6/2021 12:00 часот на следниов мејл: ivanka.nestoroska@uklo.edu.mk Бидејќи студентите од 4 година ја реализираа практичната настава во...

Почитувани, На 23.06.2021 година во 16:00 часот, на платформата Google Meet ќе се одржи предавање на тема „Унапредување на туристичката индустрија по Ковид-19“ од страна на Проф. д-р Андреј Рапсор од Р. Словенија. Целта на оваа предавање е согледување на моментална состојба во туризмот, но...

Известување Испитите кај проф. д-р Александар Трајков, закажани за 22.06.2021 се одложуваат за 25.06.2021 (петок) во 12 часот. Доколку некој од студентите веќе имаат закажани испити во истиот термин, да се јават кај предметниот професор за дополнителен термин. Со почит, Проф. д-р Александар Трајков...

*СООПШТЕНИЕ * *Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА ќе се одржи на 28..06.2021., понеделник, во 12 часот. * *проф.д-р Драгана Батиќ *...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека на денот на испитот во Јунска сесија , прва декада (30.06.2021), студентите кои имаат изработено семинарски турдови истите ќе треба да ги презентираат. Проф.д-р Ангела Паскуале, Охрид, 16.06.2021...