Огласна Табла

Се известуваат студентите кои уредно и навремено доставија презентација и семинарски труд по предметот Меѓународен менаџмент во услужен сектор на ден четврток 17.06 во 09 часот да дојдат за одбрана на трудовите и евиденција на оцени. Проф. д-р Лидија Симонческа...

Се известуваат студентите дека во среда 23.06 во 10 часот ќе се внесуваат оцени по предметите Политика на развој на туризмот и Менаџмент на производство на храна. Проф. д-р Симона Мартиноска...

Испитите Статистички методи и Анализа на ризик закажани на 16.06.2021 година се одложуваат. Термин за полагање на испитите во прва декада ќе биде дополнително објавен....

Студентите кои ги положија предметите кои ги слушаа овој семестар, ќе може оцена да земат на ден 21.06 (понеделник) во 10 часот. Со почит, проф. д-р Лидија Симонческа...