Огласна Табла

Почитувани апсолвенти, Поради олабавување на мерките и можноста за организирање забави Ве известуваме дека постои можност за организирање и на апсолвентска забава. За таа цел потребно е еден студент од секоја студиска програма да напарави список на студенти кои би сакале да присуствуаат, најдоцна до 17.6.2021...

Почитувани колеги, списоците за извршување практична настава се заклучени и истите се доставени до менаџментот на објектите каде што сте распределени. Од текот на неделава, поточно од утре (15.06) ќе треба да започнете со извршување на истата, при што ќе биде спроведувана и контрола. Оние...

Се известуваат студентите на насока БФК испитите Интерна и екстерна контрола и Финанаиска контрола и ревизија кај проф д-Р Пеце Николовски ќе се одржат на следните дтуми 17.06.2021 година во 9 часот- прва декада и 30.06.2021 година - втора декада....

Се известуваат студентите кои имаат дипломирано во периодот од 01.10.2020 година до 30.03.2021 година може да ги подигнат дипломите во службата за студентски прашања од 14.06.2021 година до 16.06.2021 година од 12 до 14 часот. Студентите од насока БФК дополнително ќе бидат известени на мејл...