Огласна Табла

Во периодот од 4ти до 9ти октомври 2021 год. Факултетот за туризам и угостителство – Охрид беше домаќин на групата професори од колеџот Жесе де Форе (Lyceé Polyvalent Jessé de Forest) од Авен сур Елп (Avesnes sur Helpe), Република Франција и Голвеј-Мајо технолошкиот институт од...

Се информираат студентите дека настава по предметот Реосигурување ќе се одржи на ден 21.10. 2021 во 11 часот. Се информираат студентите дека настава по предметот Корпоративно финансиско управување ќе се одржи на ден 25.10.2021 во 11 часот....

Се известуваат студентите запишани во прва година во академската 2021/22 година да достават ЕКТС образец со изборен предмет од прв семестар од 13.10.2021 до 19.10.2021 година. Студентите од насоката Менаџмент во услужен сектор немаат обврска да доставуваат ЕКТС образец бидејќи немаат изборен предмет во прв...

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ кои во ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2021/2022 го слушаат предметот *Криминалитет и детекција* кај Доц. Д-р Лариса Василеска дека предавањата ќе се одржуваат on-line секој понеделник во 12 часот. Студентите ќе добијат покана за on-line предавања на своите e-mail адреси кои ги имаат внесено во...

Пријавување и информативен час кај Проф. Елена Цицковска ќе се одржи во среда 13.10.2021 год. во 14:00 часот во амфитеатар. Подробни информации по години и насоки во приложениот фајл. Soopshtenie-Germanski-TSitskovska.pdf...

Им се соопштува на сите студенти кои го слушаат предметот *ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ* и *ГАСТРОНОМСКИ ТУРИЗАМ* во зимскиот семестар на академската 2021/2 2 година дека предавањата ќе се одржуваат по електронски пат (on-line) со видео конференција. ON-LINE предавањата со видео-конференција (on-line streaming) ќе се врши преку...