Огласна Табла

Се известуваат сите професори, студенти и стручни служби од Факултетот за туризам и угостителство - Охрид дека на ден 19.05.2021 година ќе се одржи крводарителска акција во сортската сала на ОУ „Григор Прличев“ во Охрид во период од 09:30 до 13:30 часот....