Огласна Табла

Почитувани,   Ве информираме дека на ден 17.12.2020 ќе се одржи крводарителска акција во просториите на Службата за трансфузиона медицина-Охрид која е предвидена во годишниот календар и која традиционално  ја организираме во соработка со ФТУ. Поради моменталната ситуација со ковид-19, оваа година се одлучи крводарителската акција да се одржи...