Огласна Табла

На иницијатива и координација меѓу Претседателката на „Организацијата на потрошувачи на Македонија“, Д-р Маријана Лончар Велкова, и Проф.д-р Ристо Речкоски, во понеделникот, на 23.11.2020 г. во терминот од 11:00 – 12:30 часот, преку *ZOOM*-Платформата, се одржа *Интерактивна **online**-ТРИБИНА* за студентите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-...