Огласна Табла

Се известуваат студентите дека I колоквиум по предметот Познавање на стока со наука за исхрана ќе се одржи со физичко присуство на ден 01.12. со почеток во 12 часот, а I колоквиум по предметот Царинско познавање на стоката ќе се одржи со физичко присуство на...

Се известуваат студентите дека првиот колоквиум по ресторански менаџмент ќе се одржи на ден 26.11 (четврток) во 12 часот. Студентите да се придржуваат до протоколот за полагање во однос ситуацијата со ковидот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска...

Испитот Истражување и менаџирање со ризиците во туристичкиот бизнис кај комисијата проф. Д-р Вера Караџова и проф. Катерина Ангелевска Најдекса закажан на ден 11.11.2020 се одложува и ќе се одржи на ден 20.11.2020 (петок) во 15 часот....

Испитите кај професорката Лариса Василеска во ноемвриска сесија ќе се одржат на 10.11.2020 online. Студентите кои ќе ги полагаат испитите да ме контактираат на следниов мејл: larisa.vasileska@uklo.edu.mk Доц. Д-р Лариса Василеска...