Огласна Табла

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн. Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска...

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*. Со почит, проф. д-р Ангела Васиелска...

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО во зимскиот семестар на академската 2020/21 година дека предавањата ќе се одржуваат по електронски пат (on-line) со видео конференција. ON-LINE предавањата со видео-конференција (on-line streaming) ќе се врши...

Почитувани студенти   Тие што веќе сте се регистрирале на овој систем, не треба да се регистрирате повторно. Бруцошите и тие што до сега не сте регистрирани треба задолжително да се регистрирате во најбрз можен рок. Регистрираните студенти треба да земат потврда дека се регистрирале од Информатичка Лабораторија или...

Сите студенти кои ќе запишуваат семестар во службата за студентски прашања да имаат пополната ЗАДОЛЖИТЕЛНО анкети во I KNOW системот и при запишување на семестарот да имаат направено screenshoot дека анкетите се пополнати....

СООПШТЕНИЕ (за подигнување книги) Студентите ќе може да ги подигнат книгите од скриптара откако уредно завериле семестар, и тоа по овој распоред: 1. Вторник од насока Туризам и Осигурување 2. Среда од насока Менаџмент во услужен сектор 3. Четврток од насоките Гастрономија и Хотелско ресторански менаџмент 4. Петок од насока Царина...