Огласна Табла

Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Study program for Tourism - English - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Специјални услови Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за осигурување - Државна квота Прелиминарна ранг листа -...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...