Огласна Табла

Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Study program for Customs and Freight - Forwarding - English - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Вонредни Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Државна квота Прелиминарна...

Се известуваат студентите од втора година на насока Менаџмент во услужен сектор дека на распоредот на испити за септемвриска сесија кај задолжителните предмети има печатна грешка, сите испити во втора декада ќе се одржат на наведените датуми во 12 часот....

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Француски јазик кај проф д-р Зоран Николовски ќе се одржи на 24.09.2020 година во 12 часот. ...

Се известуваат студентите дека испитната сесија од втора декада се одложува од ден 21.09 за на ден 30.09.2020. Термините за полагање на испитите остануваат исти. Со почит, проф. д-р Лидија Симонческа...

Во јули 2020 година се одржа Меѓународна студентска олимпијада за знаење од областа на осигурување. Организатори на Меѓународната олимпијада за осигурување се Финансискиот универзитет под Владата на Руската Федерација, Сбербанк осигурителен брокер и МИГ осигурување. Овој настан беше поддржан и од водечките осигурителни компании на...