Огласна Табла

Резултати по предметот Животно и здравствено осигурување во втората декада од јунскиот испитен рок 1. 17089. 6(шест) 2. 16321 6(шест) Проф. Др Снежана Дичевска...

Се известуваат студентите кои ги положија испитите и колоквиумите полагани во втората декада дека ќе можат да земат оцени во петок (17.07) во 12 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...