Огласна Табла

*РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПТИТИЕ И КОЛОКВИУМИТЕ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КРИМИНАЛИТЕТ И ДЕТЕКЦИЈА И ЦАРИНСКО КАЗНЕНО ПРАВО 17.06.2020 (ПРВА ДЕКАДА) * Студенти кои полагаа колоквиум Криминалитет и детекција (колоквиумот е положен со освоени 22 поени) 1. 16531 ...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ВПИШУВАЊЕТО НА ОЦЕНКИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ ХРАНА И КУЛТУРА, КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И МЕНАЏМЕНТ СО КУЛТУРНИ РЕСУРСИ ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ДЕНОВИТЕ 30.06.2020 - ВТОРНИК И 01.07.2020 - СРЕДА ВО ПЕРИОДОТ ПОМЕЃУ 11:00 - 13:00 ЧАСОТ НА...

internet-4-IZVESTAJ-rez.-Ik-IIk-ISPIT-HIK-i-ZKN-tur.-hrm-mus-gid-osig.-car.-FEVRUARI-JUNI-2020-OH.pdf...

Се известуваат студентите дека поради настанатите околности со вирусот практичната настава нема да се одвива на класичниот начин, но истата ќе биде одржана преку онлајн предавање од лица стручни од областа на туризмот и хотелиерството. Сите студенти од насоките Туризам, ХРМ и ГИД (Гастрономија) преку...

Почитувани студенти На 30.06.2020 (вторник) со почеток во 11 часот професорот Васко Цуцулески ќе ги впишува оценките по положените предмети од прва декада. Со почит, Предметен наставник: Проф.д-р. Васко Цуцулески...