Огласна Табла

INTERNET-ISPIT-KN-ZKN-SEPTEMVRI-2021-OH.pdf...

Сите испити кај Проф. Д-р Ивица Смиљковски закажани на ден 21.09.2021 год. се одложуваат и истите ќе бидат одржани на ден 25.09.2021 год. (сабота) во 12 часот....