Огласна Табла

Известување за студентите кои во летниот семестар 2021 положиле прв колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА Поправен втор колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА ќе се полага на 16.09.2021 во 10 часот. Предметен наставник Проф.д-р Јованка Билјан...

Се известуваат студентите од прв и втор циклус дека Универзитетот „Св. Климент Охридски“ Битола организира седумдневна стручна онлајн обука на тема „*Развивање на тврди и меки вештини кај младите луѓе*“, во текот на месеците октомври и ноември 2021 година. Предавачи на обуката ќе бидат професори...

Се известуваат студентите од насоките *Туризам, Хотелско-ресторански менаџмент *и *Гастрономија* кои ја извршија практичната настава во објектите каде што беа распределени да ги донесат потврдите за пракса и дневникот за пракса на ден *22.09.2021* (во 9 часот) и да ги понесат индексите. Со почит, м-р Климент Арнаудов,...