Огласна Табла

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе се одржи во Среда (22.01.2019) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Ангела Василеска...

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот Царински систем и политика ќе се одржи во Понеделник (13.01.2020) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Јованка Билјан...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИТЕ КОЛОКВИУМИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ СЕ ЗАКАЖАНИ: - ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 17.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ, - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 22.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ....