Огласна Табла

Почитувани студенти, Вторите колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска во зимскиот семестар 2019/20 ќе се одржат во следните термини: - БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА - Вторник (21.01.2020), во 11:00 часот - БИЗНИС КОМУНИЦИРАЊЕ - Вторник (21.01.2020), во 11:00 часот Охрид, 24.12.2019 Проф.д-р Лилјана Баткоска...

Почитувани студенти, Проф.д-р Ангела Василеска закажува предавања во Четврток (09.01.2020), во 12:00 часот за сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/20 го слушаат предметот Енологија. Студентите на договорениот термин треба да ги донесат своите семинарски трудови и презентации. Охрид, 23.12.2019 Проф.д-р Ангеле Василеска...

Резултати од дополнителниот испит во Номвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан, одржан на 17.12.2019: 1. 15589 6 (шест) 2. 16299 6 (шест) Предметен Професор: Проф.д-р Јованка Билјан Охрид, 23.12.2019...