Огласна Табла

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот СОЦИОЛОГИЈА ќе се се одржи во Петок (27.12.2019) во 12:00 часот. Охрид, 18.12.2019 Предметен Професор: Проф.д-р Пере Аслимоски...

INTERNET-IZVESTAJ-rez.-Ik-IIk-ISPIT-KN-i-ZKN-tur.-hrm-mus-gid-osig.-car.-SEPTEMVRI-2019-FEVRUARI-2020-OH.pdf...

ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2020/2021   Со цел планирање на наредни мобилности и аплицирање на повикот за предлог-проекти за 2020 година во рамките на Програмата Еразмус+,   УКЛО објавува  Повик за изразување прелиминарен интерес за учество во мобилност во рамките на Е+ Програмата  Клучна акција 103: индивидуална мобилност...