Огласна Табла

На ден 06.12.2019 година од 08:00 до 14:00 во просториите на Факултетот за туризам и угостителство-Охрид во предавална 1 се гласа за членови и претседател на студентско собрание на Факултетот за туризам и угостителство-Охрид....

Резултати од комисиско полагање по предметот Транспорт и осигурување во меќународната трговија одржан на ден 02.12.2019   Кандидат со индекс бр. 15057 - оцена 7   Од комисијата....

По повод празникот Св. Климент Охридски, Факултетот за туризам и угостителство - Охрид, Ве поканува на свечено доделување на дипломи на ден 10.12.2019 година (вторник) со почеток во 12 часот. Заради обврската околу подигање на дипломата и потпис во книгата на дипломирани студенти, треба да...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР НА АКАДЕМСКАТА 2019/20 ГОДИНА ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА СЕ ЗАКАЖУВААТ СЕКОЈ ВТОРНИК СО ПОЧЕТОК ВО 08:00 ЧАСОТ....