Огласна Табла

Почитувани студенти, На ваше барање Проф.д-р Јованка Билјан ги одложува испитите на прв циклус на студии во Ноемвриска сесија 2019, закажани за Вторник (03.12.2019). Испитите во Ноемвиска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан ќе се одржат во Четврток (05.12.2019) во 10:00 часот. Охрид, 19.11.2019 Проф.д-р Јованка...

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) првите колоквиуми ќе се одржат во лседниве термини: Социологија на туризмот - Петок (22.11.2019), во 10:00 часот, Амфитеатар Социологија - Петок (22.11.2019), во 12:00 часот, Амфитеатар Охрид,15.11.2019 *Проф.д-р Пере Аслимоски*...

Се известуваат студентите дека испитите кај проф.др.Иванка Нестороска што се закажани за 18.11.2019 во 14:00 часот ќе се одржат во 16:00 часот. Проф.др.Иванка Нестороска...