Огласна Табла

Колоквиумите по предметите Уставно право и Односи со јавноста кај проф. д-р Јове Кекеновски ќе се одржат на ден 21.11.2019 (четврток) со почеток во 10 часот. Со почит, предметен наставник Проф.д-р. Јове Кекеновски...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Ленче Локоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: Методи за испитување на квалитет на храна и пијалаци - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; Сензорна анализа на храната -...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; БИЗНИС КОМУНИКАЦИИ - Вторник (19.11.2019), во 14:00 часот....

Се известуваат студентите на II и III циклус кои во Ноемвриска сесија 2019 ќе полагаат кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека Испитите ќе се одржат во Вторник (19.09.2019), со почеток во 11:00 часот....

Испитите кај проф. Д-р Габриела Ракичевиќ на втор циклус на студии (*Организациско однесување, **Образование тренинг и вработување во услужни дејности*,) и на трет циклус на студии (*Методологија на истражување на квалитетот во туризмот) *ќе се одржат на ден *26.11.2019* год. во *11 часот*....

Се известуваат сите студенти кои во Ноемвриска сесија 2019 полагаат предмети кај Проф.д-р Јованка Билјан дека Испитите закажни за Среда (20.11.2019) се презакажуваат и ќе се одржат во Вторник (03.12.2019) , 10:00 часот. Предметен Професор: Проф.д-р Јованка Билјан...

Се известуваат студентите кои во Ноемвриска сесија 2019 ќе го полагаат предметот Е - бизнис кај Проф.д-р Мирјана Секуловска  на 2 циклус на студии дека полагањето ќе се одржи во Среда (27.11.2019), во 13:00 часот. Студентите кои не се во можност да присуствуваат на закажаниот термин, се молам...