Соопштенија Прв Циклус

Се известуваат студентите дека I колоквиум по предметот Познавање на стока со наука за исхрана ќе се одржи со физичко присуство на ден 01.12. со почеток во 12 часот, а I колоквиум по предметот Царинско познавање на стоката ќе се одржи со физичко присуство на...

Се известуваат студентите дека првиот колоквиум по ресторански менаџмент ќе се одржи на ден 26.11 (четврток) во 12 часот. Студентите да се придржуваат до протоколот за полагање во однос ситуацијата со ковидот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска...