Соопштенија Прв Циклус

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризмот дека часовите во понеделник (05.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат од 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Почитувани бруцоши, Ве информираме дека свечениот час за академската 2020/2021 година ќе се одржи на западниот дел од дворот на Црквата Св. Софија, делот во кој се организраат театарски претстави од Охридско Лето. Почетокот на свечениот час е закажан на 01.10.2020 во 12:00 часот. За успешно...

Запишување на оценки кај проф. д-р Јованка Билјан ќе се врши на 30.09.2020 (среда) во 12 часот. Се потсетуваат студентите да ги понесат тетратките со одговорите на домашните работи. 28.09.2020 Проф. д-р Јованка Билјан...

Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен...