Соопштенија Прв Циклус

Се известуваат студентите кои не зеле потпис за извршената практична настава за летниот семестар дека истиот ќе може да го земат на ден 28.09.2020 во 11 часот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска...

Испитите кај проф. Д-р Ивица Смиљковски ќе се одржат на ден 22.09.2020 (вторник) и тоа: Транспорт и осигурување во меѓународна трговија, Неживотно осигурување и Даночно работење во 12 часот Фискален систем во 14 часот...

Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Study program for Customs and Freight - Forwarding - English - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Вонредни Прелиминарна ранг листа - Втор уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Државна квота Прелиминарна...

Се известуваат студентите од втора година на насока Менаџмент во услужен сектор дека на распоредот на испити за септемвриска сесија кај задолжителните предмети има печатна грешка, сите испити во втора декада ќе се одржат на наведените датуми во 12 часот....