Соопштенија Прв Циклус

Почитувани колеги, Во тек е заверување на семестар поради што списоците за настава ќе може да бидат изготвени од Понеделник, 11.10.2021. Сите ќе добиете покана за настава која ќе биде изведувана Online по заверката на семестарот. Среќна нова академска година! Проф. Д-р Деса Косаркоска...

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ОД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/2021 ЗА НАСОКАТА ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА Потврдите за студентите кои ја реализираа практичната настава за летен семестар од учебната 2020/2021 година на насоката Царина и шпедиција се доставени и потпишани од проф.др.Иванка Нестороска во службата за студентски...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризам и угостителство (вторник) и предметот Стандардизација во туризмот и угостителството (среда) дека часовите ќе се одржуваат во 9 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Им се соопштува на сите студенти кои го слушаат предметот *ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ* во зимскиот семестар на академската 2021/22 година дека првото воведно предавање ќе се одржи со физичко присуство во просториите на ФТУ на ден 08.10.2021 – ПЕТОК со почеток во 09:00 часот. Се...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека за предметите кои се со online настава ќе добиедте покани од предметниот професор на email адресите кои ви се оставени во iKnow системот за време на пријавување и запишување на факултет. Предметите кои се со физичко присуство ќе се реализираат според...