Соопштенија Прв Циклус

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе се одржи во Среда (22.01.2019) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Ангела Василеска...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИТЕ КОЛОКВИУМИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ СЕ ЗАКАЖАНИ: - ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 17.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ, - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 22.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ....

Почитувани студенти, Проф.д-р Ангела Василеска закажува предавања во Четврток (09.01.2020), во 12:00 часот за сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/20 го слушаат предметот Енологија. Студентите на договорениот термин треба да ги донесат своите семинарски трудови и презентации. Охрид, 23.12.2019 Проф.д-р Ангеле Василеска...

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот СОЦИОЛОГИЈА ќе се се одржи во Петок (27.12.2019) во 12:00 часот. Охрид, 18.12.2019 Предметен Професор: Проф.д-р Пере Аслимоски...