Соопштенија Прв Циклус

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ: КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР НА АКАДЕМСКАТА 2019/20 ГОДИНА ДЕКА ПРВИОТ КОЛОКВИУМ Е ЗАКАЖАН ЗА ДЕН 29.11.2019 – ПЕТОК ВО 10:00 ЧАСОТ. Предметен наставник: Проф. Д-р Сашо Коруновски...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитите на 2 и 3 циклус во Ноемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан, се одлагаат и ќе се одржат во Четврток (05.12.2019) во 10:00 часот. Охрид, 21.11.2019 Проф.д-р Јованка Билјан...

Се известуваат студентите кој го слушаат предметот Економика на ЕУ дека првиот колоквиум ќе се одржи на 06.12.2019 година со почеток во 11 часот. Предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова...

Почитувани студенти, На ваше барање Проф.д-р Јованка Билјан ги одложува испитите на прв циклус на студии во Ноемвриска сесија 2019, закажани за Вторник (03.12.2019). Испитите во Ноемвиска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан ќе се одржат во Четврток (05.12.2019) во 10:00 часот. Охрид, 19.11.2019 Проф.д-р Јованка...

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) првите колоквиуми ќе се одржат во лседниве термини: Социологија на туризмот - Петок (22.11.2019), во 10:00 часот, Амфитеатар Социологија - Петок (22.11.2019), во 12:00 часот, Амфитеатар Охрид,15.11.2019 *Проф.д-р Пере Аслимоски*...

Се известуваат студентите дека испитите кај проф.др.Иванка Нестороска што се закажани за 18.11.2019 во 14:00 часот ќе се одржат во 16:00 часот. Проф.др.Иванка Нестороска...