Соопштенија Прв Циклус

Тимот на студентскиот магазин на ФТУ има потреба од креативци, студенти кои се заинтересирани да пишуваат, фотографираат и креираат со цел развој на магазинот. Студентите кои сакаат да стекнат нови искуства, да соработуваат и сакаат да остават трага во ФТУ да се пријават најдоцна до...

Почитувани идни студенти, Првиот академски час ќе се одржи на 04.10.2021 во 11 часот во преддворјето на црквата Св. Софија. Обраќање ќе имаат Ректорот на УКЛО и Деканот на ФТУ....

Сите испити кај Проф. Д-р Ивица Смиљковски закажани на ден 21.09.2021 год. се одложуваат и истите ќе бидат одржани на ден 25.09.2021 год. (сабота) во 12 часот....

Известување за студентите кои во летниот семестар 2021 положиле прв колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА Поправен втор колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА ќе се полага на 16.09.2021 во 10 часот. Предметен наставник Проф.д-р Јованка Билјан...