Соопштенија Прв Циклус

Колоквиумите по предметите Уставно право и Односи со јавноста кај проф. д-р Јове Кекеновски ќе се одржат на ден 21.11.2019 (четврток) со почеток во 10 часот. Со почит, предметен наставник Проф.д-р. Јове Кекеновски...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Ленче Локоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: Методи за испитување на квалитет на храна и пијалаци - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; Сензорна анализа на храната -...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; БИЗНИС КОМУНИКАЦИИ - Вторник (19.11.2019), во 14:00 часот....

Се известуваат сите студенти кои во Ноемвриска сесија 2019 полагаат предмети кај Проф.д-р Јованка Билјан дека Испитите закажни за Среда (20.11.2019) се презакажуваат и ќе се одржат во Вторник (03.12.2019) , 10:00 часот. Предметен Професор: Проф.д-р Јованка Билјан...

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан дека предавањата ќе се одржат во Петок (08.11.2019) , со почеток во 10:00 часот. Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан*...

Предавање по предметите Методика на истражување на огранизиран криминал кај проф д-р Марјан Николовски и Превенција на криминалитет кај Проф д-р Весна Стефановска за студентите на насока БФК ќе се оджи во понеделник 04.11.2019 година во 11 часот....