Соопштенија Прв Циклус

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот ЕНОЛОГИЈА кај Проф.д-р Ангела Василеска дека во Среда (06.11.2019) во 12:00 часот ќе се одржи прва консултативна средба со студентите....

Се известуваат студентите кои ги избрале предметите *Економика на ЕУ* и *Инвестиционен менаџмент* во зимскиот семестар 2019/2020 година дека предавањата ќе се одржуваат во следните термини: - Економика на ЕУ, четврток, 11 часот - Инвестиционен менаџмент, понеделник, 11 часот предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова...

Се известуваат студентите кои имаат избрано изборни предмети кај проф.д-р Вера Караџова дека предавањата ќе се одржат во следните термини: Економика на ЕУ - четврток, 24.10.2019 г., во 11 часот; Инвестиционен менаџмент - четврток 24.10.2019 г., во 12 часот. Предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова...

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот Царински сиситем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан дека предавањата во Понеделник (21.10.2019) нема да се одржат. Дополнително ќе биде објавен термин за тоа кога ќе се одржат. Предметен професор: Проф.д-р Јованка Билјан...

Се известуваат сите студенти кои во *зимскиот семестар 2019/2020* ги слушаат предметите: *Сензорна анализа на храна и Методи за испитување на храна и пијалаци *кај Проф.д-р Ленче Локоска дека првите воведни предавања ќе се одржат во *Петок (18.10.2019) во 12:00 часот, Предавална (1).* Охрид, 15.10.2019 Предметен професор:...

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека предавањата се одржуваат секој Вторник со почеток во 11:00 часот. Предметен професор: Проф. д-р Лилјана Баткоска...