Соопштенија Прв Циклус

Се известуваат студентите дека практичната настава им започнува од почетокот на месецот, поточно оние студенти распределени во периодот јуни-јули на пракса да се јават од 1-ви јуни, оние студенти распределени во периодот јули-август на пракса да се јават од 1-ви јули, а оние во периодот...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР НА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ДЕКА СЛЕДНОТО ПРЕДАВАЊЕ СЕ ЗАКАЖУВА ЗА ДЕН 22.05.2019 – СРЕДА ВО 13:00 ЧАСОТ Предметен наставник: Проф. Д-р Сашо Коруновски...

Почитувани студенти, Колоквиумите по предметите Институции на пензиски систем и Односи со јавност кај професорот Јове Кекеновски ќе се одржат на 29ти мај во 12 часот. Со почит, Проф. д-р. Јове Кекеновски...

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/2019 го слушаат предметот БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека предавањата во Петок (17.05.2019) ќе започнат од 09:00 часот. Проф.д-р Пере Аслимоски...

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека (II) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: - КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА – ВТОРНИК (28.05.2019) ВО 10:00 ЧАСОТ, - ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО, БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА – СРЕДА (29.05.2019) ВО...