Дополнителен термин за сликање на професори и апсолвенти за табло

Дополнителен термин за сликање на професори и апсолвенти за табло

Почитувани професори и студенти,
Ве известуваме дека на ден 09.03.2021 година (Вторник) ќе се врши дополнително сликање за табло. Ве молиме сите кои ќе го користат овој термин за сликање да се пријават на следнава е-маил адреса: igor.peshevski@uklo.edu.mk, најдоцна до Понеделник до 14:00 часот. Сликањето ќе се врши во Предавална 6 на Факултетот за туризам и угостителство-Охрид.
Со Почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС