Иновациски Хаб на ФТУ – Охрид

Иновациски Хаб на ФТУ – Охрид

Иновацискиот хаб креиран од проектот INNOV8 лоциран во Факултетот за туризам и угостителство – Охрид организира инфо ден на 05.07.2019 година со почеток во 11:00 часот. Сите заинтересирани за можностите кои ги нуди повикот од овој проект, но и заинтересирани за работа на други проекти од CBC програмата може да добијат информации на отворениот ден.