Испити на проф Пеце Николовски

Испити на проф Пеце Николовски

Се известуваат студентите на насока БФК дека испитите Интерна и екстерна контрола и Финансиска контрола и ревизија кај проф д-р Пеце Николовски ќе се одржат на ден 14 мај 2021 година (петок) во 9 часот.