Изевестување за термин за полагање II и III циклус – Проф.д-р Лилјана Баткоска

Изевестување за термин за полагање II и III циклус – Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите на II и III циклус кои во Ноемвриска сесија 2019 ќе полагаат кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека Испитите ќе се одржат во Вторник (19.09.2019), со почеток во 11:00 часот.