Известување – Француски јазик – проф д-р Зоран Николовски

Известување – Француски јазик – проф д-р Зоран Николовски

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Француски јазик кај проф д-р Зоран Николовски ќе се одржи на 24.09.2020 година во 12 часот.