Известување – Проф. д-р Цветко Андреески

Известување – Проф. д-р Цветко Андреески

Се известуваат студентите кои полагаат испити по предметите што ги предава Проф. д-р Цветко Андреески, дека дополнителен термин за полагање на испитите ќе има на 25.06.2019 со почеток во 13:00 часот.