ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ.ДР. ИВАНКА НЕСТОРОСКА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТИ КАЈ ПРОФ.ДР. ИВАНКА НЕСТОРОСКА

Се известуваат студентите дека испитите кај проф.др.Иванка Нестороска што се закажани за 18.11.2019 во 14:00 часот ќе се одржат во 16:00 часот.
Проф.др.Иванка Нестороска