Известување за колоквиумска недела и априлски испитен рок

Известување за колоквиумска недела и априлски испитен рок

Согласно најновите владини мерки во врска со здравствената криза, се одожуваат колоквиумската недела и априлската испитна сесија.По завршување на мерките ќе се одржи колоквиумската недела, а ќе бидат објавени и нови датуми за полагање од вонредната испитна сесија.
ФТУ ОХРИД