Известување за насока Менаџмент во услужен сектор

Известување за насока Менаџмент во услужен сектор

Се известуваат студентите од втора година на насока Менаџмент во услужен сектор дека на распоредот на испити за септемвриска сесија кај задолжителните предмети има печатна грешка, сите испити во втора декада ќе се одржат на наведените датуми во 12 часот.